top of page

vr 14 okt

|

Midden Nederland - n.t.b.

NAH Beweegdeskundige - Meet me @ the gym

Je bent als sportinstructeur of fysiotherapeut werkzaam bij een sportschool of een preventiecentrum die zich richt of wil richten op mensen met niet aangeboren hersenletsen (NAH). In deze opleiding krijg kennis en inzicht aangereikt die jou helpen om met deze doelgroep aan de slag te gaan.

Registratie is helaas gesloten
Andere evenementen bekijken
NAH Beweegdeskundige - Meet me @ the gym
NAH Beweegdeskundige - Meet me @ the gym

Tijd en locatie

14 okt 2022, 10:00 – 11 nov 2022, 10:00

Midden Nederland - n.t.b.

Over het evenement

Je bent als sportinstructeur of fysiotherapeut werkzaam bij een sportschool of een preventiecentrum die zich richt of wil richten op mensen met niet aangeboren hersenletsen (NAH). In deze opleiding krijg kennis en inzicht aangereikt die jou helpen om met deze doelgroep NAH aan de slag te gaan. 

Hiervoor wordt de achtergrond gebruikt van Cognitieve Fitness, een methode waar,

Het doel is om jouw inzicht over het bewegen met NAH-cliënten te vergroten en, middels een gericht oefenprogramma, de vertaalslag naar de eigen sportpraktijk te maken.

De opleiding duurt 2 volle lesdagen en bevat daarnaast een zelfstudie element, waarvoor een e-learning platform wordt gebruikt. De opleiding heeft een praktisch en interactief karakter. Na afloop van de opleiding ontvangt je een certificaat op basis van 100% aanwezigheid en het behalen van de theorietoets.

Om de registratie als gecertificeerde trainer te behouden dient men jaarlijks deel te nemen aan een bijscholingsmodule. Deze module kan online zijn of  de jaarlijkse plenaire ontmoetingsdag. Na het bijwonen van een module zal de certificering met een jaar worden verlengd. 

Deze opleiding is ontwikkeld in opdracht van de Hersenstichting en NL Actief en voldoet aan competentieniveau 4+.

Kosten: €495,- (excl. 21% BTW)

Voor 2022 geldt er een subsidie voor deelnemers van preventiecentra die aangesloten zijn bij NL Actief.

______________________________

Over de opleider - Body Brain Dynamics:

De organisatie en daarmee ook de docenten van deze opleiding zijn afkomstig van Body Brain Dynamics, de ontwikkelaars van Cognitieve Fitness. Cognitieve Fitness is een methode die tot 2 keer toe met een goed resultaat is onderzocht door het Trimbos Instituut (www.cognitievefitness.nl). Tijdens de opleiding tot NAH Beweegdeskundige worden de inzichten van 18 jaar Cognitieve Fitness bij de doelgroep NAH gedeeld. 

De docenten van de opleiding zijn o.a. de ontwikkelaars van de Cognitieve Fitness opleiding, een Neuropsycholoog/Bewegingswetenschapper.

Deel dit evenement

Evenementen: Events
bottom of page