687C5AB5-C5B6-41BB-97A9-A24E09F87C10.jpe

Opleiding tot Cognitieve Fitness trainer

​​Inmiddels zijn ruim 200 Cognitieve Fitness trainers opgeleid. Er worden gemiddeld jaarlijks 2 tot 3 groepen opgeleid tot Cognitieve Fitness Trainer.


Over de opleiding

Cognitieve Fitness is een actieve trainingsvorm, waardoor de opleiding ook een praktijkgericht karakter heeft. Voor de noodzakelijke theoretische achtergrond wordt een deel van de opleiding verzorgd door een neuropsycholoog. 

Gedurende de 3 opleidingsmaanden krijg je toegang tot een e-learning portaal die je gebruikt om meer achtergrond kennis te vergaren.

De opleiding wordt afgesloten met een praktijkopdracht en een theorietoets.

Na het afronden van de opleiding ontvang je vanuit de opleiders en de Stichting ter bevordering van Cognitieve Fitness een certificaat.

Na het afronden van de opleiding is er jaarlijks een professionaliseringsdag om bij te blijven bij de nieuwe ontwikkelingen en krijg je toegang tot een kennisbank, vol oefeningen, presentatiemateriaal en artikelen.

De doelgroep

Doelgroep voor deze opleiding: bewegingsagogen, fysiotherapeuten, psychomotorische therapeuten, sportdocenten, MBvO docenten, onderwijzers, etc. 

Mocht je twijfelen of je achtergrond aansluit bij de opleiding, neem dan vooraf contact op.


Opleidingsduur

De opleiding duurt 3 maanden, verdeeld over 6 lesdagen van 10.00 tot 17.00 (eindtijd kan per lesdag iets afwijken). Er geldt een maximum van 12 deelnemers per opleiding.

Investering

De opleiding kost €1995,- excl. 21%BTW.

Bij meerdere deelnemers van één organisatie geldt er een korting die tot 20% kan oplopen. Tevens is er een mogelijkheid voor een incompany training op locatie (minimaal 6 deelnemers). 

Aanmelden

Mocht je jezelf aan willen melden, selecteer dan onderstaande datum en vul het inschrijfformulier volledig in.

Neem voor een reservering of andere vragen contact op via ons contactformulier.

 

Opleidingsdata

  • Start najaars opleiding tot gecertificeerd Cognitieve Fitness Trainer - editie 2021
    Cognitieve Fitness opleidingscentrum
    11 sep. 10:00 – 17:00
    Cognitieve Fitness opleidingscentrum, Ambachtsweg 78, 3542 DH Utrecht, Netherlands
    Opleiding tot gecertificeerd Cognitieve Fitness trainer - in 6 contactdagen, verdeeld over 3 maanden, worden deelnemers opgeleid tot Cognitieve Fitness trainer.