top of page

za 29 jan.

|

Utrecht

Start opleiding tot gecertificeerd Cognitieve Fitness Trainer - editie 2022

Opleiding tot gecertificeerd Cognitieve Fitness trainer - in 6 contactdagen, verdeeld over 3 maanden, worden deelnemers opgeleid tot Cognitieve Fitness trainer. Nu met 30% korting!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Start opleiding tot gecertificeerd Cognitieve Fitness Trainer - editie 2022

Tijd en locatie

29 jan. 2022 10:00 – 14 mei 2022 17:00

Utrecht, Ambachtsweg 78, 3542 DH Utrecht, Nederland

Over het evenement

Opleiding tot gecertificeerd Cognitieve Fitness trainer - in 6 contactdagen,  verdeeld over 3 maanden, worden deelnemers opgeleid tot Cognitieve Fitness trainer.

In 2022 worden 3 reguliere groepen opgeleid tot Cognitieve Fitness Trainer. Vanwege het 10-jarig bestaan van Body Brain Dynamics geldt er in 2022 een eenmalige jubileumkorting van 30% op de opleidingskosten. 

Cognitieve Fitness is een actieve trainingsvorm, waardoor de opleiding ook een praktijkgericht karakter heeft. Voor de noodzakelijke theoretische achtergrond worden enkele lesonderdelen verzorgd door neurowetenschappers  en bewegingsdeskundigen.

Opleidingsduur: 6 lesdagen van 10.00 tot 17.00 (eindtijd kan per lesdag iets afwijken)

Lesdata:

  • Lesdag 1 - 29 januari
  • Lesdag 2 - 19 februari
  • Lesdag 3 - 12 maart
  • Lesdag 4 - 2 april
  • Lesdag 5 - 23 april
  • Lesdag 6 - 14 mei

Bij het afronden van de opleiding ontvang je vanuit de Stichting ter bevordering van Cognitieve Fitness een certificaat. Deze stiching, waar het Trimbos Instituut zitting heeft in het bestuur, waarborgt de kwaliteit van de CF methode en de opleiding.

Heeft u vragen of bent u geïntereseerd neem dan gerust contact op via info@cognitievefitness en niet via de antwoordknop. DE ANTWOORDKNOP IS BEDOELD VOOR INSCHRIJVING EN NIET VOOR HET AANVRAGEN VAN INFORMATIE!

Let op, de inschrijving is pas definitief na aanbetaling van 10% (tot 2 weken voor start opleiding) of indien korter dan 2 weken voor de start van de opleiding, na ontvangst van de gehele opleidingskosten. Rekeningnummer staat vermeld op de factuur die u na aanmelding toegestuurd krijgt.

Met de aanmelding geef je aan bekend te zijn met de algemene voorwaarden die gelden bij deze opleiding (zie link onderaan de website) en dat je hiermee akkoord gaat.

Evenementen: Events
bottom of page