top of page

do 18 nov

|

Webinar - wandelen met een uitdaging

Webinar KWBN

Meld je aan voor dit webinar als je nieuwsgierig bent naar de meerwaarde van cognitieve fitness voor jou als wandeltrainer/coach.

Webinar KWBN
Webinar KWBN

Tijd en locatie

18 nov 2021, 19:30 – 20:30

Webinar - wandelen met een uitdaging

Over het evenement

Leer hoe beweging het brein fit houdt en gebruik deze oefeningen in jouw praktijk als wandeltrainer! Op donderdag 18 november organiseert KWBN een live webinar over dit onderwerp. Het evenement duurt 60 minuten, waarbij de laatste 15 minuten voor vragen en antwoorden zijn gereserveerd. 

Voor wie?

Meld je aan voor dit webinar als je nieuwsgierig bent naar de meerwaarde van cognitieve fitness voor jou als wandeltrainer/coach.  Deelname aan het webinar levert je bij KWBN 1 licentiepunt op. Heb je een licentie bij een andere sportbond, dan moet je jouw licentiepunt voor het webinar daar zelf doorgeven.

Kosten De kosten voor het webinar bedragen € 6,50. Deelnemers met een KWBN-licentie betalen slechts € 4,50.

Aanmelden Je kunt jezelf voor het webinar aanmelden via opleidingen@kwbn.nl  of bel 024-3655575 voor meer info. Na aanmelding en betaling ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Voorafgaand aan het webinar ontvang je een mail met een link en instructies om het webinar te volgen. 

Deel dit evenement

Evenementen: Events
bottom of page